Leden aan het woord: Daan

"Vooral het sporten tot een routine maken is een belangrijke doelstelling geweest."

Naam sporter:  Daan (27)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Mijn persoonlijke motivatie om te sporten is ontstaan uit de wil om zowel fysiek als mentaal een uitlaatklep te hebben. Het fysiek fit zijn is daarbij ook een belangrijke factor. Je goed en vitaal voelen is belangrijk voor mij.

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?
Momenteel heb ik geen concrete doelstelling. Wel zijn er kleine doelstellingen die niet echt uitgesproken zijn zoals een nieuw persoonlijk record op een bepaalde oefening.
Ik denk dat mijn doelstelling die ik had toen ik voor het eerst binnen kwam lopen (tot zekere hoogte) wel behaald is. Namelijk het vinden van een uitlaatklep, het fit worden en het sporten maken tot routine.
Vooral het sporten tot een routine maken is een belangrijke doelstelling geweest omdat dat voor mij de basis is tot het behalen van andere sportieve doelstellingen.

Wat vind je leuk/ belangrijk op een sportschool? En waarom heb je voor onze sportschool gekozen?
Ik heb voor SHC gekozen vanwege de centrale locatie. Lekker dichtbij huis waardoor een uurtje sporten makkelijker plannen is. Dit helpt op de moeilijke momenten enorm.
Ik vind het  vooral belangrijk dat de basis faciliteiten aanwezig zijn, in goede staat verkeren en dat er een laagdrempelige sfeer hangt. Uiteraard is het ook belangrijk dat alles onderhouden en schoon is. Niks zo vervelend als een sportschool waarbij attributen missen of kapot zijn.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
Goede vraag. Zoals ik net heb aangegeven vind ik dat de sfeer laagdrempelig hoort te zijn. Dat is zeker het geval bij SHC. Je stapt makkelijk binnen en de sfeer is open en ontvankelijk.
Dit komt mede door de trainers. Die zijn altijd bereid je te helpen en je vragen te beantwoorden. Zelf heb ik geen 1 op 1 begeleiding maar met vragen over een oefening kan ik altijd terecht.

Heb je nog verbeter-/ aandachtspunten voor ons?
Oei! Verbeterpunten?
Voor mij zijn alle belangrijke basisbegrippen aanwezig. Goede open sfeer, kwalitatief goede faciliteiten, voldoende kleed/sportruimte en het is er schoon.
Ik heb eerder een aanvulling dan een verbetering. Zoals een alternatieve stang of grip voor de rekken. Anders zou ik het niet weten.
Vooral blijven doen wat jullie nu doen zou ik zeggen!

[2022.12.06]

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.