Leden aan het woord: Eloi

"Er heerst een familiesfeer."

Naam sporter:  Eloi (39)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Door een druk werk- en leefritme zocht ik een manier om weer mentaal fit te worden. Door weer te gaan sporten, ga je beter in je vel zitten en word je mentaal sterker.

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?
Ik heb in korte tijd geleerd dat een doelstelling voor iedereen iets anders kan zijn. Ook ik heb al enkele doelen bereikt en mezelf meteen weer nieuwe doelen opgelegd. Zo blijf je jezelf uitdagen!

Wat vind je leuk / belangrijk op een sportschool? En waarom heb je voor onze sportschool gekozen?
De sportclub is ruim opgezet en heeft veel natuurlijk daglicht. Ook zijn ze altijd open, dus je hebt ook geen excuus meer om niet te gaan sporten. Mijn keuze voor Sports & Health Club Twello is door aanbeveling van derden.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
Ook als groentje in de fitnesswereld word je welkom geheten en niet vreemd aangekeken. Er heerst een familiesfeer en iedereen staat open om je op weg te helpen.
Om de fitnesstechnieken beter onder de knie te krijgen heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van het personal training aanbod. Hier krijg ik 1 op 1 les en zorg ik ervoor dat ik mijn oefeningen goed uitvoer en kans op blessures minimaliseer. Ook wordt hier geholpen om nieuwe doelen te stellen en die te behalen. Maar niet alleen dat, ook (meer dan eens) gewoon een luisterend oor.

Heb je nog verbeter-/ aandachtspunten voor ons (of evt. een rapportcijfer)?
Nee! Ik ben tevreden.

[2022.04.23]

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.