Leden aan het woord: Jolanda

"Ik wil goed voor mezelf zorgen en gezond oud worden."

Naam sporter:  Jolanda (46)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Ik sport omdat ik goed voor mezelf wil zorgen. Sporten is goed voor mijn lichaam en geest. Het brengt me ontspanning. Ook ben ik nieuwsgierig of ik met het schema dat ik nu volg progressie kan maken. Deze nieuwsgierigheid helpt mee in mijn motivatie: ik wil kunnen laten zien dat ik vooruit ben gegaan!

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?               
Mijn doel is om gezond oud te worden. Door preventief aan krachttraining te doen houd ik mijn lichaam gezond en word ik gezond oud. Dit is dus een doorlopend doel, maar ik merk wel dat ik me fitter voel nu ik regelmatig sport.

Wat vind je leuk/ belangrijk aan een sportschool? En waarom heb je voor onze sportschool gekozen?
Voor mij is het belangrijk dat een sportschool schoon en ruim is. Ik heb voor Sports & Health Club Twello gekozen om verschillende redenen. De ruime opstelling vind ik erg prettig, net als de vele lichtinval. Je hebt hier fatsoenlijke en schone privédouches, veel verschillende apparaten (met tv-schermpjes) en je kunt hier gratis parkeren. En het is natuurlijk een héél groot voordeel dat je hier 24/7 kunt komen sporten.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
Ik vind dat er een fijne sfeer hangt in de club. Het team is heel toegankelijk. Het zijn spontane trainers die passende begeleiding bieden en aanvoelen wat bij de sporter past. Ik werd door één van de trainers, Rianne, getriggerd om écht te sporten en niet alleen maar ‘te bewegen’. In korte tijd ben ik al kleine stappen vooruitgegaan en het verbaast me dat ik trainen met losse gewichten eigenlijk best leuk vind!

[2021.12.08]

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.