Leden aan het woord: Leroy

"Ik vind de uitstraling van de sportschool het belangrijkst. Je moet je er een beetje thuis voelen."

Naam sporter: Leroy (25)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Sinds ik ben gestopt met voetbal merkte ik dat ik fysiek minder belastbaar werd. Daardoor ben ik begonnen met fitness! 

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?
Mijn doelstelling is om sterker te worden en wat meer spiermassa te krijgen. T.o.v. het moment dat ik ben gestart ben ik zeker vooruit gegaan, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Inmiddels ben ik wat minder bezig met het einddoel, maar vooral aan het genieten van de weg er naartoe.

Wat vind je leuk/ belangrijk op een sportschool? En waarom heb je voor onze sportschool gekozen?
Ik vind de uitstraling van de sportschool het belangrijkst. Je moet je er een beetje thuis voelen. Je bent er tenslotte wel een aantal keer per week. Daarnaast is SHC mooi centraal gelegen. Ik heb voor SHC gekozen vanwege het mooie pand en faciliteiten i.c.m. de prettige communicatie vanuit de trainers. De kleedruimtes/douches zijn erg mooi en hygiënisch.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
Ik vind de sfeer erg gemoedelijk! Je kunt prima zelfstandig trainen, maar daarnaast is het ook laagdrempelig om een gezellig praatje te maken met de sporters en trainers. Vanuit mijn vakgebied (fysiotherapie) vind ik het erg interessant om te zien hoe de begeleiding geboden wordt. De begeleiding bij SHC gebeurt op een veilige manier en er wordt rekening gehouden met de individu, super dus!

Heb je nog verbeter-/ aandachtspunten voor ons (of evt. Leden aan het woord)
Moeilijke vraag! Er gaat super veel goed. Wellicht nog meer interactie met fitness leden. Mijn cijfer voor SHC is een dikke 8!

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.