Leden aan het woord: Milou

"Ik kan hier altijd terecht voor een praatje en ik voel me in deze sportschool veilig."

Naam sporter: Milou (25)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Ik vind het belangrijk om mezelf fit en vitaal te voelen, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast is sporten altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest.

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?
Mijn doelstelling is om mijn conditie op te bouwen en daarnaast om mijn intrinsieke motivatie aan te blijven sporen om het sporten minimaal 3 keer per week vol te blijven houden. Waar voor mij de uitdaging ligt is om het sporten te blijven combineren met werk en andere sociale activiteiten. Tot nu toe gaat dit met vallen en opstaan, maar ik ben wel tevreden!

Wat vind je leuk/ belangrijk op een sportschool? En waarom heb je voor onze sportschool gekozen?
Voor mij is sfeer erg belangrijk, dat helpt mij ook om gemotiveerd te blijven. Ik kan hier altijd terecht voor een praatje en ik voel me in deze sportschool veilig.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
Zoals ik al zei is sfeer voor mij een van de belangrijkste dingen en dus ook de reden waarom ik voor deze sportschool kies. De trainers zijn erg kundig en begaan de sporters. Er wordt met je meegedacht over de juiste oefenstof die ook vertaald wordt naar een goed schema.

Heb je nog verbeter-/ aandachtspunten voor ons (of evt. Leden aan het woord)
Blijf lekker doen wat jullie doen, ik ben enorm tevreden! Op deze manier motiveren jullie mij om te blijven komen!  Mijn cijfer voor SHC is een dikke 9, gewoon omdat het kan!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.