Leden aan het woord: Rens

"De sfeer en begeleiding zijn geweldig."

Naam sporter:  Rens (24)

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te sporten?
Ik kwam hier in eerste instantie met het idee om samen met vrienden te gaan sporten. Maar later kwam ik er eigenlijk achter dat het sporten meer voor mij betekent dan alleen gezellig kletsen in plaats van sporten (we zijn allemaal wel eens schuldig😉). Sporten is namelijk erg handig voor het managen van mijn ADHD klachten. Omdat ik sport voel ik mij in de avond ook moe en kan ik slapen. Ik heb meer aandrang om te eten en het zorgt ervoor dat ik niet hele dagen hyperactief ben. 

Heb je een doelstelling? Zo ja, heb je deze al bereikt?
Mijn doelen komen dan voor een deel ook voort uit mijn ADHD klachten. Eigenlijk wil ik drie keer in de week sporten. Als ik dat doe merk ik dat mijn weken beter zijn.
Zoals je leest doe ik dat niet altijd en daarvoor heb ik Personal training bij Rianne. Zij brengt structuur aan in mijn anders chaotische fitness programma en zorgt er dan voor dat ik ook nog eens genoeg eet en dus wat beter voor mijzelf zorg.

Wat vind je van de sfeer in onze club? Wat vind je van de begeleiding van onze trainers?
De sfeer en begeleiding zijn geweldig. Want elke keer als ik kom sporten kan ik de werknemers rustig een paar minuten de oren van de kop praten. De begeleiding van Rianne vind ik zoals ik al eerder aangaf ook erg prettig.

Heb je nog verbeter-/ aandachtspunten voor ons (of evt. een rapportcijfer)?
Al met al geef ik de sportschool 4.5/5 sterren!

[2022.03.21]

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.