• pagetitle pagetitle pagetitle

Meet the Trainers

De trainers stellen zich aan je voor....

Rianne

Mijn naam is Rianne de Hoog, 42 jaar, getrouwd, moeder van 6 kids en wonend in Apeldoorn. Ik ben de clubmanager van deze mooie club. Tijdens personeelstijden heet ik je graag welkom en help ik je op weg zodat je op een fijne en veilige manier bij ons kunt sporten. Daarnaast ben ik personal trainer/coach. Het is mijn passie om jou te helpen naar een fitter lichaam met de juiste mindset. Ik laat je ervaren hoe fijn het is om met regelmaat te sporten en hoe je dat ook in je dagelijks leven toe kunt passen. Belangrijker nog: we gaan samen ontdekken of deze manier van sporten je plezier en energie geeft om je doelen te halen. Dit kan 1 op 1, maar ook met 2 of 3 personen in een small group training. Dit maakt personal training toegankelijker, maar het is ook gezellig en het werkt opbouwend!

Na jaren in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt te hebben en een paar jaar thuisblijfmoeder te zijn geweest, kwam ik in een sportschool terecht bij mij in de wijk. Wat een ontdekking… en wat leuk! En niet alleen maar leuk, maar ook erg zinvol. Naast dat ik lichamelijk sterker werd, kwam ik ook voor het eerst in m’n leven lachend de winter door! Dit wilde ik niet voor mezelf houden, dit moeten anderen ook weten! Dus ben ik gestart met opleidingen om de juiste kennis en diploma’s te halen. Vijf jaar later leer ik dagelijks nog bij en ondersteun ik met enthousiasme en passie vele sporters om hun doelen te halen.

Hoe mooi is het, als je van je sport je werk mag maken. En dan ook nog op zo’n mooie plek.

Tot ziens in de club!

Judith

Mijn naam is Judith, ik ben 25 jaar en ik woon in Deventer. Ik heb vroeger in Twello gewoond en ik vind het dan ook gezellig om in deze mooie club in Twello te werken. De dorpse gezelligheid die ik van Twello ken, is ook aanwezig in de club. Naast dat ik met veel plezier werk als fitnesstrainer, ben ik ook werkzaam in het basisonderwijs. Zelf ben ik regelmatig in het krachthonk te vinden en houd ik mij bezig met steeds meer bijleren over fitness en trainen.

Je zult mij voornamelijk op de vloer vinden. Ik sta voor je klaar als je vragen hebt, als je graag wil dat er iemand mee kijkt of als je gewoon even wil kletsen. Ook geef ik de groepslessen op de maandag avond en de woensdag- ochtend en avond. Dit zijn verschillende lessen waarin we aan je kracht én uithoudingsvermogen werken. Ik daag je uit om nét dat beetje extra te geven zodat je voldaan de les verlaat en graag weer terugkomt voor een volgende les.

Ik hoop je snel te zien op de club!

Peter

Hoi, mijn naam is Peter.

Ik ben 23 jaar en woon in Deventer. Bij Sports & Health Club Twello ben ik eigenlijk altijd in het krachthonk, de cardiohoek of de krachtapparaten te vinden. Je kan me dan herkennen aan het vele kletsen en mijn altijd aanwezige lach. Ook geef ik groepsles. Dit vind ik heerlijk om te geven, lekker kletsen en buikspieren trainen bij buikspierkwartier en bij de lessen freestyle een half uur lang lekker zweten.

In het dagelijks leven studeer ik aan de Calo (de opleiding tot gymleraar). Ja, mijn leven bestaat redelijk uit sport. Hiervoor loop ik dit jaar stage op een basisschool in Deventer. Dit vind ik super leuk om te doen. Lekker met de kinderen samen tot bewegen komen.

Wil jij dit ook proberen? Samen tot bewegen komen! Kom dan langs en dan drinken we een kop koffie of thee om een plan te maken om je op een leuke manier weer een beetje fitter te maken!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.